Compania Eurobeta Colors

producător de materiale speciale pentru amenajări

Definim calitatea prin inovatie

Nivelul superior al materialelor folosite, tehnologia modernă de producție, aprecierea clienților precum și experiența noastră reprezintă garanția calității pentru ceea ce producem.

Compania noastra

Copii fiind, admiram tot timpul curcubeul… Apoi crescând porneam să-l prindem, să-l găsim… Visam de mici să înmuiem penelul în razele lui pline de culori… Maturi de-acum, ne-am întâlnit şi curcubeul nostru l-am găsit… Din el, din suflet, din simţiri acum noi colorăm… Pentru ca ţie să iţi oferim decorul pentru casa ta.

Eurobeta Colors s-a născut în anul 2009, dar datorită fondatorilor săi enumeră deja peste 15 ani de experienţă în domeniu şi de atunci aduce o pată de culoare în peisajul materialelor speciale pentru amenajări interioare şi exterioare. A început să coloreze casele și visele, la început cu pași mici, pentru ca apoi calitatea de excepție și prețurile materialelor produse în sânul Bucovinei, să reușească să atragă tot mai mulți clienți.

O unitate de producţie de Vopsele Lavabile, Tencuieli Decorative, Vopsele şi Lacuri Alchidice, Vopsele și Lacuri Acrilice și multe alte produse pentru amenajări, întreținere și acoperiri decorative, a ridicat multe semne de întrebare și mirare pentru mulți la început, semne care s-au tranformat în interjecţii de uimire pentru cei care au acceptat să le colorăm noi visele.

Calitatea materialelor produse şi soluţiile oferite tuturor celor care ne-au călcat pragul, depăşesc așteptările celor mai exigenţi, lucru care ne face mândri să producem pentru o clientelă de o calitate la fel de ridicată, fapt pentru care mulțumim nu numai clienților noștri existenți ci chiar și celor viitori.

Angajamentul nostru sfânt este să impresionăm în continuare prin calitatea ridicată a materialelor produse, precum şi prin soluţiile oferite tuturor celor de la marile firme, până la amatorii iubitori de amenajări și decorațiuni, fie ele în interiorul sau în exteriorul camerei… casei… firmei… curții… satului… orașului… țării… continentului… mapamondului… universului…

Sperăm ca într-o zi, curcubeul din care ne extragem culoarea şi stelele din care ne extragem suflul să vină să ne propună să colorăm un orizont mai frumos pentru toţi cei care visează împreună cu noi.

Gamă de acoperiri acrilice pentru pereți interiori și exteriori într-o paletă largă de produse, cu un înalt grad de maleabilitate și rezistență.

Vopselele și lacurile alchidice pe care ți le punem la dispoziție iți garantează succesul în ceea ce ți-ai propus să realizezi. Do it yourself!

Dacă vrei să folosești materiale de ultimă generație, produsele noastre pe bază de apă te așteaptă să le incerci și să le utilizezi.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube